Каталог товарів
Подарунки для весілля
Типи наречених і весільні сувеніри
Фото: Типи наречених і весільні сувеніри

Ваш день весілля буде наповнений великою кількістю особливих маленьких штрихів, які відображають вашу індивідуальність і стиль. Весільні сувеніри поряд з подарунками і прикрасами відіб'ють ваш особистий стиль.

Читати повністю
Весільний подарунок повинен бути приємним і, одночасно, практичним. Розглянемо основні ідеї презентів.

Традиційні подарунки

Посуд - весільний подарунок на всі часи. На сучасні свята молодятам дарують вироби з нержавіючої сталі, з покриттям з кераміки і столові прибори. Підійде і столовий сервіз, виготовлений з порцеляни або міцного скла.
Хорошою альтернативою посуді стане вручення побутової техніки. Для весілля підійдуть будь-які корисні прилади, частіше за інших дарують комбайни, мультиварки і скороварки. З інших варіантів виділяються машини для приготування кави, праски і йогуртниці.

Доречний подарунок

Доречність - ще один важливий критерій подарунка. Якщо ви знаходите вади в фігурі нареченої, викиньте з голови думки про вручення абонемента у фітнес-зал або пояса для схуднення. Можливо, у молодят поки немає своєї квартири, і вони живуть в знімних будинках, відповідно, меблі стане недоречним презентом. Важливий момент: пам'ятаєте про батьків нареченої і дружина, вибирайте подарунок для всієї родини.

Багаті молодята

Відмовтеся від ідеї матеріальних подарунків для молодят з хорошим фінансовим становищем. Більш доречним варіантом стане презент, який залишає приємні враження, нехай навіть він буде символічним. Підійде коробка з метеликами, ці прекрасні створіння уособлюють саму душу. Весілля з'єднує дві люблячі душі, так що подарунок виконає 3 важливі функції: буде ефектним, красивим і приверне щастя в сімейне життя.

Тільки у нас в інтернет-магазині Ви маєте можливість вишиванка для дівчинки купити Київ, а так само, handmade магазин souvenir.com.ua надає величезний вибір сувенірів ручної роботи таких как розписний підноснародні обереги і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Херсон і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: українські вінки на голову, а також вінки з квітів на голову і багато іншого. Будемо раді представити Вам національні сувеніри в інтернет-магазині souvenir.com.ua