Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Загальні подарунки

 

Квартира. Без коментарів. Тільки для самих-самих...

Машина. Мабуть, найкращий подарунок, але для досить заможних дам. Тільки переконайтеся, що вона взагалі потрібна - деякі просто бояться і не хочуть водити. А у деяких вже є 1-2-3 машини і ваша йому - як собаці п'ята нога. Мокик або мотоцикл. Прибамбаси до них, якщо вже є (як на авто, див. нижче). Шолом для мотоцикла, відповідна футболка, бандана та ін.

Комп'ютер простий або ноутбук. Тільки тут треба знати, що дарувати. Я не розбираюся, наприклад (ще дивіться нижче в захопленнях).

Фотоапарат (простий або цифровий). Відеокамера (аналогова чи цифрова). Аксесуари для них (спалахи, штативи, сумки, касети тощо)

Побутова техніка.

Телевізор, домашній кінотеатр, музичний центр, відеомагнітофон, DVD, магнітофон, колонки. Караоке, мікрофон.

Машинка для стрижки волосся. Холостяку - посудомийна машина, хороший праска, мікрохвильова піч з грилем. Йому ж - бінокль або підзорну трубу (якщо навпроти высокоэтажка). Світломузику для музичного центру. Гарну яскраву настільну лампу.

Радіоприймач або маленький магнітофон, якщо робота пов'язана з відрядженнями в глушину. Радіоприймач можна у вигляді навушників. Туди ж - електронні ігри типу "Тетріс", "Електроніка", лото чи монополія. Електрична зубна щітка. Стільниковий телефон і аксесуари до нього. За стільниковим нічого писати не буду - простіше зайти в магазин. Прибамбаси - брелки, що світяться висульки, шнурки, навушники, підставка для телефону вдома, в машину (див. нижче). Простий телефон, домашній, бажано трубку - бездротової.

Годинник. Залежно від наявності грошей - золоті, позолочені, дуже дорогі, не дуже дорогі, зовсім дешеві. У нас на Далекому Сході хороші японські годинники коштують копійки. Для військового - обов'язково командирські, інші вони не визнають. Можна подарувати будильник - особливо людині, з яким зустрічаєтеся не так давно і він постійно спізнюється на побачення. Або ви разом просыпаете на роботу - подвійна вигода. Стильний чи смішний.

Ювелірні прикраси. Ланцюжок золота або срібна (кому що подобається більше, запитайте заздалегідь). Хрестик, якщо хрещений або збирається хреститися. Кільце або печатку, якщо любить. Половинку від сердечка на ланцюжку (є такі дві половинки на ланцюжках, другу половинку залишаєте у себе). Можна золоту, срібну, але я бачила і прості.

Сумки. Барсетка, папка, дипломат, хороша сумка (велика містка або маленька розкладається), валізу. Шкіра, кожзам, ганчіркова (я як-то дарувала батькові гобеленову сумку розміром 30*40, яка розкладалася в господарську - він з нею завжди пайок отримує і їздить у відрядження). Рюкзак (молодому хлопцю замість сумки, дорослому - для риболовлі, полювання).

Ділові аксесуари

Блокнот, діловий щоденник, щоденник, електронна записна книжка, органайзер, калькулятор (мій чоловік - бухгалтер, для нього це був дуже хороший подарунок) та інші речі для роботи.

Підставка для канцтоварів - така штука на стіл, де живуть ручки, олівці, ножиці, фломастери, блокноти і інша нісенітниця. Від дуже стильного, дорогого і великого до простої підставки для блокнота і ручки. Ще є дуже красиві дерев'яні й не тільки підставки-візитниці.

Хороша ручка. Шкіряна обкладинка для паспорта. Шкіряна обкладинка для авто-документів. Гаманець або портмоне (теж бажано шкіра). Хороший складаний ножик. Ключниця (шкіряна або так), брелок для ключів (для машини - з її символікою).

Пневматична гвинтівка. Набір для стелялок (мішень+фігурки+пістолет або гвинтівка). Дартс і круті дротики до нього.

Одяг

Светри, штани, футболки. Светр або джемпер можна пов'язати самої або купити, смішний або серйозний - у залежності від стосунків з чоловіком (я дарувала своєму светр з ведмедиками, думала, буде носити вдома, а він його в гості одягає... Жах). Футболка проста, дуже дорога фірмова, з фотографією (чоловіки, вас, вашої дитини, вашої сім'ї, улюбленої актриси або співачки (можна в оголеному вигляді) та інше), з написом (найкращий чоловік-коханець-інше, прикольною написом). Піджак. Верхній одяг - пальто, куртка, вітровка, дублянка, шапки тощо, хоча я це не розумію. Джинси, штани (зшити самої), костюм.

Халат. Піжама. Труси (тільки для дуже близької людини, можна і потрібно смішні, в інтим-магазинах взагалі продаються ДУЖЕ цікаві...). Майки. Тапки - літні шльопанці, зимові теплі, смішні і не дуже, але теж обов'язково практичні. Шарф (купити або зв'язати, можна в'язати разом з шапкою в одному стилі). Рукавички шкіряні, дубленчатые). Шкарпетки (в'язані самої і тільки для коханої людини, батька, брата чи дідуся - інші не зрозуміють). Тепле велике верблюже ковдру. Краватки. Тільки для тих, хто носить. Серйозний, смішний, в кляксах або з голими жінками. Шпилька для краватки.

Ремінь для брюк. Тут однозначно - тільки шкіряний, інших вони чомусь не визнають. Підтяжки (тільки тим хто носить, інакше - марна трата часу і грошей. Або якщо у нього дружина вагітна - їй буде дуже зручно ними користуватися). Взуття зазвичай викликає проблеми, ну це так, для повноти списку. Для відпочинку

Пляжна підстилка, пляжне крісло розкладне, шезлонг, велике гарне рушник, плавки для купання, крем для засмаги, кепка.

Теплий плед, крісло-качалка. Парасолька. Набір чарок, винний набір. Гамак.

Парфумерія

Туалетна вода. В залежності від характеру вашого чоловіка, його захоплень спортом і загальних побажань і найголовніше - вашої чутливості до запахів. Нюхати-то в основному вам! Маленький прикол - ми так зробили подрузі. Купили їй хорошу воду - Шанель здається, витягли з коробочки, а туди поклали китайську погань - ми її шукали по всьому місту, підробка під Сальвадора Далі, огидно пахне той чи дихлофосом, то тарганами. З почуттям гордості даруємо їй - і фотографуємо, як вона ЦЕ нюхає. Причому вона, ховаючи сльозяться від заорювання очі говорить крізь зуби "спасибі"... Сміялися довго. Правда, потім все ж таки подарували нормальні духи.

Дезодорант. Набори для гоління. Креми, гелі, желе для гоління і після гоління. До них або ж окремо - електрична бритва або верстати хорошої марки + помазок - в залежності від того, що голиться.

Набори для догляду за шкірою обличчя, тілом. Крему, бальзами, гелі, молочко та інше. Є чоловіки які дуже цим переймаються. Особливо ті, у кого погана шкіра (протизапальні бальзами, антиугревые тоніки). Але врахуйте, якщо подаруєте таке не дуже знайомому людині - може бути купа образ.

Набори для душу. Теж не для всіх чоловіків, багато хто просто не розуміють, що це таке і кому це потрібно. Тут - ароматичні солі, шампуні для чоловіків, гелі для душу, мочалки (є у вигляді оголених дам).

Фляжка. Є прості, є в шкіряних чохлах, є набори - фляжка + чарки. Кружка. Фото (його, вашим, дитини, сім'ї), з його ім'ям, його знаком зодіаку, зі смішним віршем, з раздевающимися дівчатами і т. д.

Книги. В залежності від його захоплень - будівництво, машини, комп'ютери та інше. Книги по роботі. Камасутра в картинках. Стереокниги 3CD (третій вимір). Казки для дорослих ("Тисяча і одна ніч"). Остання книга улюбленого автора. Збірник афоризмів улюбленого філософа, збори ескізів улюбленого художника.

Відеокасети, DVD і просто диски, аудіокасети. Улюблені фільми, пісні, караоке, нові штучки, еротика, порно, навчальні касети - спорт, боротьба, бодібілдинг, комп'ютери, по навчанню, англійську та інші мови. Іграшки на комп'ютер. Мультики для дорослих.

Сувеніри. Обереги, авторські іграшки (у нас можна замовити фігурку будь-якої людини з тканини, дерева, вилити бюст та інше). Набір шоколаду "Самому, самому" (хтось з дівчат писав, але я такого ще не бачила). Прикольні подарунки - келих з якого не можна пити, кружка з дірочками, гуртка без дна. Співоча риба. Лампа з бульбашками. Співаючий фонтан. Танцююча стриптизерка (несправжня, хоча можна і живу). Квіти або повітряні кульки на роботу (без підпису, нехай здогадується, від кого.) Холостяку - постільна білизна з оголеною дівчиною на простирадлі (можна з Вами, якщо це Ваш холостяк). М'які і не дуже іграшки-приколи. Пістолет-запальничку. Скринька із і ржущим будинковим або іншою нечистю. "Співоча" мушля. Взагалі сувеніри треба дарувати так - заходиш в великий магазин і просто дивишся - що сподобалося, то і купуєш. Бажано прикольне, рухоме або звучить.

Лотерейні квитки (раджу дарувати тільки родичів - чоловіка, тата, дідуся, брата - а раптом виграє, так Ви потім все життя будете переживати, що собі не залишили).

Фото. Ваша, її, дитини, сім'ї. Варіанти: фото в рамці, календар з фото, кружка з фото, футболка з фото, фотопазл, колаж у вигляді календаря або стенда. Його портрет, намальований вами або замовлений з фотографії гарному художнику. Картина з його физиогномией або ?? вашого весілля. Оголення гарна тільки в одному випадку - якщо він сам не проти, а то ще заревнует до фотографа і до того, хто друкував фотки. Фотоальбом - пустий або з Вашими спільними фото. Набір гральних карт із зображеннями родичів, друзів і знайомих.

Можна послати Ваші або його фотки в місцеву газету, журнал з привітанням або з якоюсь цікавою статтею. Або виставити його фото на конкурс "Містер Всесвіт".

Набір інструментів (дриль, шуруповерт, бензопила, набір викруток). Скринька для інструментів. Ящик для дрібниць (гвинтиків-болтів).

Спиртне в красивій упаковці. Або просто хороше дороге і смачне спиртне. Квитки на концерт, вистава, шоу, хокей, футбол та інше. Вечеря в ресторані, кафе. Ніч у готелі, готелі (з собою). Путівку куди-небудь за кордон або в найближчий будинок відпочинку, санаторій (на одного або на Вас обох). Похід в сауну. Собаку або кішку. Живих. І тільки в тому випадку, якщо він про них мріє.

Бажано дарувати разом з кошиком для сну, коробкою Чапі або Вискаса, набором для котячого туалету. І вже приученного до туалету. В крайньому випадку - кінь. Якщо вже є - сідло з його ініціалами або вудила. Тільки врахуйте - якщо живете разом, швидше за все вигул-випас-годування-покупка їжі-запас сіна-купання і інше буде на Вас.

У нас в магазині Ви маєте можливість купити оберіг в інтернет магазині , а так само, магазин українських сувенірів souvenir.com.ua надає величезний вибір подарунків ручної роботи таких как оберіг недорогорозписне яйце і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Харків і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: вишиванки недорогі Київ, а також Українські народні костюми і багато іншого. Будемо раді представити Вам сувеніри з України на сайті souvenir.com.ua